Договор

Къде мога да подпиша или преподпиша договор за предоставяне на услуга?

Договор можете да подпишете или да преподпишете:

  1. Лично в най-близкия до вас офис.
  2. При нов договор от разстояние, документите ще ви бъдат доставени по куриер за наша сметка. Ако предпочитате този начин, кажете на служителя, който ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по включването
  3. В секция „My Sprint” след като отворите меню "Покажи информация", ако сте на срочен договор и той изтича в рамките на следващия 1 месец или е изтекъл в срок преди 3(три) месеца, ще Ви излезе бутон за подновяване на договора. С натискане на бутон „Подновяване на договор“ вие давате вашето съгласие за подновяване на вашия договор при същите условия и със същия срок.
Може ли да се откажа от договора си?
  1. Ако подпишете договор от разстояние, имате 14 дни, в които да се откажете без да дължите неустойки.
  2. Ако подпишете безсрочен договор, можете да се откажете по всяко време, без да дължите неустойки, ако като върнете предоставените устройства в наш офис и известите с един месец предизвестие. Същото важи и за срочен договор, чийто срок е изтекъл и е бил преобразуван в безсрочен.
    Предоставеното оборудване трябва да се върне в двумесечен срок. Клиентите които не спазят този срок, дължат неустойка в размер на стойността на предоставеното устройство (Рутер - 30лв, Цифрово устройство за ТВ - 60лв).
  3. Ако искате да прекратите срочен договор предсрочно /преди изтичане на крайната дата посочена в договора/, трябва да пуснете заявление в офиса на СПРИНТ, да върнете предоставените ви устройства /за ползване по време на договота/ и да заплатите три месечни такси неустойка и ако сте плзвали промоционални такси да доплатите до пълната им стойност.
< Назад към помощен център
Включване Авария